Ramadan Class Time: 2025

Class# (VI-IX)

Date: 02/03/25—06/03/25

1st Period :(9:00-9:40)—40min

2nd Period:(9:40-10:15)—35min

3rd Period:(10:15-10:50)—35min

Break :(10:50-11:00)—10min

4th Period:(11:00-11:35)—35min

5th Period:(11:35-12:10)—35min

6th Period:(12:10-12:45)—35min

7th Period:(12:45-01:20)—35min